Reference

Grozdana Hanžek, dr.med
Specijalist medicine rada

Svi znamo koliko je dobar važan san. Onaj čvrsti, odmarajući, nakon kojeg se budimo poletnog duha i tijela…

Više o preporuci pogledajte u PDF dokumentu.

Mirjana Tušek

Ovim putem Vam se zahvaljujem što ste me upoznali sa Vašim prizvodima sa kojima sam se upoznala i počela ih koristiti i poboljšala svoj standard života i svoj san i svoje zdravstveno stanje. Od srca ih preporučujem svima, osobito ljudima koji imaju zdravstvenih problema, jer zahvaljujući ortopedskim pomagalima firme New dream international, izvrsnom madracu Mateo AIR, ortopedskom jastuku ORTOPEDICO BIO i prekrivaču Nikol II kao što sam ja poboljšala svoje zdravstveno stanje tako želim i svakome preporučiti.

Hvala Vam što ste meni i mojoj obitelji omogućili postati dio Vašh zadvoljnih klijenata.

Dragica Topić

Poštovani,

Želim se ovim putem zahvaliti Vašoj firmi, što ste mi omogućili sa Vašim proizvodima, osobito sa madracem MATEO AIR, isto kao i jastuku ORTOPEDICO BIO, da imam kvalitetan i zdrav san, preporučujem svima proizvode firme  New dream international jer sam zahvaljujući njima uspjela poboljšati ono što mi je u životu najbitnije, a to je spavanje.

SOS Dječje selo

Poštovani,

Zahvaljujemo što ste ove godine ostali uz nas i svojom donacijom pružili pomoć i podršku djeci o kojoj skrbimo u našem SOS Dječjem selu Ladmirevci. Vaša podrška i pomoć posebno nam je važna u ovom teškom vremenu zdravstvene i ekonomske nesigurnosti.