O nama

Tvrtka NEW DREAM international d.o.o. je u Hrvatskoj osnovana 2019. godine i posluje u nekoliko europskih zemalja. Njen osnivač je Marek Čižek koji je još od svog osnivanja specijalizirao na razvoju, proizvodnji i inovaciji kvalitetnih madraca i s obzirom da su naši proizvodi  pogodni za široki spektar dobnih i ciljanih skupina u koje spadaju seniori, ljudi koji imaju problem sa prekomjernom težinom, teško pokretni, ali isto tako  profesionalni sportaši i djeca.

Madraci su se zahvaljujući svojoj kvaliteti, razradi, korisnim svojstvima i u konačnosti pristupačnim cijenama , vremenom proširili do veoma široke, stručne javnosti gdje je to bio samo korak do masovne proizvodnje madraca, isto kao i za specijalizirane radnje, tako i do samih kućanstava ili smještajnih jedinica različitih namjena.

Madraci naše tvrtke su u kratkom vremenu dobili mnoge prestižne ocjene, kako na domaćim tako i na međunarodnim izložbama, gdje su ih stručni procjenitelji ocijenili pred svima, njihova korisna svojstva i korištene materijale.

Tvrtka je postupno počela sav portfelj proizvoda, širiti i na daljnje proizvode- dječje madrace, dječje prekrivače, antistresne prekrivače  i daljnje dodatke, tako da bi zadovoljila i tu najzahtjevniju klijantelu pod novim sloganom “SVE ZA ZDRAVO SPAVANJE I ZDRAVU PRIPREMU JELA”.

Na osnovi modernih trendova i značajka dolazi i kod nas do stalnog poboljšanja, širenja proizvodnog programa i inovacija.

Trenutno tvrtka daje na tržište širok spektar produkata za zdravo spavanje i zdravu pripremu jela.

Sve madrace i posteljinu, proizvodimo također točno po mjeri i distribuiramo preko vlastitih transportnih jedinica.

Vjerujemo da ćete i Vi odabrati nešto iz naše široke ponude proizvoda i postat dio naših zadovoljnih klijenata.