Mateo Air Madrac

Tajna kvalitete MATEO AIR Madraca temelji se na nekoliko čimbenika.
Osnovna građevna jedinica je dvoslojna jezgra madraca. Glavni sloj je propusan za zrak SONNOCEL, koji ima jedinstvenu sposobnost savršenog kopiranja tijela u bilo koji položaj.

Odabir pravog madraca jedna je od najvažnijih komponenti dobrog sna. Budući da do trećine života provedemo u krevetu, zaista je važno ono na čemu spavamo. Da biste se ujutro probudili odmorni i bez bolova, tijelo mora biti u ispravnom položaju. Kvalitetan madrac pobrinut će se za ispravan položaj kralježnice, potporu cijelom tijelu i dovoljnu udobnost za vaše zglobove. Stoga je vrlo važan materijal od kojeg je izrađena jezgra madraca. Mora izdržati pritisak pojedinih dijelova tijela nekoliko godina bez promjene oblika. Jeftini madraci od pjene niske gustoće imaju tendenciju brzog udubljenja u njima, od ležanja. Materijal se počinje raspadati, što dovodi do loše higijene i ne zdravog sna. Stoga preporučamo mijenjanje madraca svakih 3 – 5 godina i dobro razmislite o njima pri odabiru. Spavanje na kvalitetnom madracu donosi niz pogodnosti, ne samo za zdravlje, već i za psihičku stabilnost. Nakon dobrog sna se podrazumijeva dobro raspoloženje i dovoljno energije za sve aktivnosti tijekom dana.

Svojstva madraca

Naš madrac je antibakterijski i antialergijski, budući da je navlaka madraca izrađena od kombinacije ovčje vune i pamuka u koje su ugrađene čestice srebra. Prednost ovčje vune je njena prirodna sposobnost samočišćenja, izvrsna termoregulacijska i higroskopna sposobnost, što smanjuje rizik od prehlade i upala zglobova i mišića. Čestice srebra koje su dio navlake madraca nemaju dekorativno značenje, već uglavnom antiseptičku misiju. U današnjem suvremenom svijetu nanosrebro se široko koristi ne samo u industriji, već i kao dio niza postupaka rehabilitacije, prevencije i liječenja. Upotreba u tekstilnoj industriji vrlo je korisna za baktericidne i fungicidne učinke nanosrebra. Nanosrebro također lakše prodire u tkiva, a može se koristiti i za zaštitu dubljih slojeva kože, zglobova ili cijelog organizma.

Sastav i svojstva Mateo Air

Osnovna komponenta MATEO AIR® madraca je dvoslojna jezgra. Glavni sloj je zrakom prozračna SONNOCEL® pjena, proizvedena posebnom metodom sa strukturom otvorenih ćelija, tj. veće pore što daje rezultat prozračnosti, izvrsne fleksibilnosti i ukupna svojstva materijala.

Drugi sloj madraca je SONNOCEL® VISCO MEMORY, jedinstvena pjena koja stvara protutlak i sprječava nastanak udubljenja. Savršena prilagodljivost, obliku tijela i ravnomjernoj raspodjeli težine.

Navlaka za madrac je jednostrano izrađena od najkvalitetnije ovčje vune koja ima izvrsna termoregulacijska svojstva (prilagođava se tjelesnoj temperaturi) zimi i ljeti.

Navlaka se, s druge strane, sastoji od tri zone za masažu i koristi patentiranu T-SILVER PROTECT metodu tkanine, za svoju izvanrednu antibakterijsku, antialergijsku zaštitu, zaštitu od mirisa i jamstvo trajne svježine i higijene.

Samo najbolja kvaliteta

Naš interes za istraživanje i korištenje visokokvalitetnih materijala zajedno čine idealan madrac za različite potrebe i udobnost.

Certifikat OEKO TEX® STANDARD 100

Svi materijali su certificirani certifikatom OEKO TEX®, što jamči da ne sadrže tvari koje su otrovne i štetne za ljude i okoliš.
Koristimo samo najbolje materijale i ovaj certifikat to potvrđuje.

Što oznaka znači?

Ako tekstilni proizvod ima oznaku STANDARD 100, možete biti sigurni da je svaki dio ovog proizvoda, odnosno svaki konac, gumb i ostali dodaci, testirani na štetne tvari i da je stoga proizvod bezopasan za ljudsko zdravlje. Test provode naši nezavisni OEKO-TEX® partnerski instituti na temelju našeg opsežnog kataloga OEKO-TEX® kriterija. Test uzima u obzir niz reguliranih i nereguliranih tvari koje mogu biti štetne za ljudsko zdravlje. U mnogim slučajevima, granične vrijednosti za STANDARD 100 nadilaze nacionalne i međunarodne zahtjeve. Katalog kriterija ažurira se najmanje jednom godišnje i proširuje novim znanstvenim spoznajama ili zakonskim zahtjevima. Proizvođačima i kupcima nije lako svaki dan imati uvid u zakonsku situaciju u vezi sa štetnim tvarima. Naši stručnjaci iz OEKO-TEX® instituta to rade umjesto vas.

Sastavite si svoj madrac na mjeru

Da bi Vaš madrac bio savršen preporučujemo da si ga napravite prema svojim potrebama kako bi ispunjavao Vaše zahtjeve.

Navlake:

  • Jedna zona za masažu, dvije zone za masažu, tri zone za masažu.
  • Ovčju vunu s jedne ili obje strane.
  • T-Silver (srebro).
  • Veličina Vašeg madraca po mjerama Vašeg kreveta.
  • Visinu Vašeg madraca.

Cijena: 16.000 kn

Cijena: 2.170 €

Cijenjeni klijenti, cijene naših proizvoda su pojedinačne, dok su cijene kod madraca MATEO AIR®  isključivo orijentacijske, ovisno o Vašim zahtjevima, količini ili trenutnim akcijama. Za Vas uvijek pripremamo individualnu, tzv. ponudu po mjeri za svakog klijenta. Ukoliko ste zainteresirani, kontaktirajte nas na kontakt broja telefona: +385 95 551 4180 ili putem e-pošte. Kontaktirat ćemo Vas u najkraćem mogućem roku.

Više fotografija